Mijn favorieten

Nieuwbouwprojecten

Kroosthof - Zeist (5 woningen)

Op een mooi en ruim perceel met veel privacy, gelegen achter de Kroostweg-Noord in Zeist, zijn wij bezig met de ontwikkeling van 5 woningen. De ontsluiting vindt plaats via de rustige Kroostweg-Noord.
De 5 woningen worden in een toekomstig hof verdeeld over het terrein en bestaan uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Het parkeren kan op eigen terrein, en voor bezoek worden ook parkeerplaatsen aangebracht. Kavels variëren van ca. 360 m² tot ca. 680 m². 


Huis in den Bosschen - Driebergen (5 woningen)

HET GROENE WONEN
Vind rust en ruimte. Kom wonen tussen de bomen. Op een karakteristieke plek met comfortabele woningen.
Midden in de bossen van Driebergen, centraal in het land, ligt Huis in de Bosschen. Een bijzonder pand (bouwjaar 1929) die zal worden herontwikkeld tot 5 riante woningen. Elke woning krijgt een diepe privétuin, die overloopt in een eigen bos dat je deelt met de buren. De woningen van Huis in de Bosschen zijn zeer ruim opgezet, met hoge verdiepingen en veel comfort. Een duurzame herontwikkeling, waarbij gebruik zal worden gemaakt van hoogwaardige materialen.


Huis in de Bosschen ligt op een unieke natuurrijke locatie. Goed bereikbaar. Op 15 minuten fietsen van winkels, scholen en het station van Driebergen. Met de trein sta je in 9 minuten op Utrecht Centraal. Huis in de Bosschen biedt veel rust en privacy. Buiten wonen, maar niet alleen. Een fijne plek om je terug te trekken of om samen hutten te bouwen in het bos.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: project Huis in den Bosschen