Mijn favorieten

Waarom Van Pas


Van Pas Makelaars ontzorgt en helpt met de aan- of verkoop van uw huis.

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw woning?

Dankzij een gedegen opleiding, jaarlijkse bijscholing en jarenlange ervaring zijn wij de aangewezen adviseur om de verkoop van uw woning te begeleiden. Graag komen wij vrijblijvend met u in gesprek om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren hoe daar het beste gehoor aan gegeven kan worden. Wij zullen u informeren over welke rol er voor ons is weggelegd, om aan uw behoeften te voldoen. Uiteraard zullen wij altijd vooraf transparant zijn in welke kosten daarbij komen kijken.


Zoekt u een makelaar voor de aankoop van uw nieuwe woning?

Het kopen van een huis enorm leuk en spannend, maar kent ook vele risico's. Kent u de bouwkundige staat? Kent u de juridische risico's, onderhandelt u dagelijks? Dat het makelaarsvak echt een vak is wordt nog wel eens onderschat. Vaak denkt een particulier kosten te besparen om zelf de aankoop te doen zonder begeleiding. Echter vele problemen komen vaak pas na de overdracht, soms zelfs in de loop der jaren naar voren. Wij helpen u om deze problemen voor te zijn en weten waar u recht op heeft als koper en als verkoper. Daarnaast behartigen wij uw belangen bij een onderhandeling en overdracht.


Van Pas Makelaars gaat voor openheid

De oprichters van Van Pas Makelaars merkten dat mededienstverleners de klant steeds meer uit het oog hebben verloren.

Bij Van Pas Makelaars geloven wij dat een oplossing of antwoord vaak zo is gevonden. Korte lijnen, open communiceren en goed luisteren naar de wensen van de klant, zijn daarbij essentieel.
Wij hebben een directe samenwerking met Schenkels Financieel Advies. Mocht u bijvoorbeeld willen verbouwen dan rekent de hypotheekadviseur graag voor u uit wat een verbouwing betekent voor uw maandlasten. De makelaar geeft vervolgens aan of en hoeveel uw woning meer waard wordt of dat verhuizen financieel gezien wellicht verstandiger is.  


Neem vrijblijvend contact met ons op: 
030-6921707