Mijn favorieten

Onze medewerkers

Onze medewerkers

Van Pas Makelaars

Stijn Bless
Stijn Bless
Register Makelaar Taxateur
Stijn is een rasechte Zeistenaar. Hij woont er al zijn hele leven en heeft een groot sociaal netwerk. Stijn is oprecht ‘een mensen mens’. Na 7 jaar als kantoordirecteur van een van de grotere makelaarskantoren van Zeist was het in 2014 tijd voor de volgende stap: een eigen zaak.

Naast zijn werk brengt Stijn graag tijd door met zijn gezin en zit hij graag op de racefiets.
Patrick van Ditmarsch
Patrick van Ditmarsch
Register Makelaar Taxateur
Patrick werkt sinds 2007 in Driebergen en heeft er zijn eigen kantoor gerund alwaar hij mede-eigenaar was. Door de wijziging naar Van Pas Makelaars kan Patrick zijn klantenbestand nog beter van dienst zijn. Patrick is de rust zelve en neemt echt de tijd voor zijn klanten. De goede beoordelingen op Funda.nl spreken boekdelen.

Privé houdt Patrick erg van hardlopen en gaat hij ieder weekend graag met zijn dochters en vrouw op pad naar de diverse sportenactiviteiten van de dochters.
Esther van Vliet
Esther van Vliet
Esther werkt al ruim 15 jaar in de makelaardij, waardoor zij een betrouwbaar en deskundig aanspreekpunt is voor onze relaties. Door haar kennis en ervaring kan zij ons kantoor onder andere goed ondersteunen bij het uitwerken van koopaktes, taxaties en nieuwbouwtrajecten.

In haar vrije tijd is Esther regelmatig te vinden op de tennisbaan.
Ellen de Wildt-Middelkoop
Ellen de Wildt-Middelkoop
Ellen is van origine een Amsterdamse maar woont al sinds jaar en dag in Driebergen. Ze is al ruim 14 jaar werkzaam in de binnendienst van de makelaardij en het eerste aanspreekpunt van de vestiging in Driebergen. Dagelijks houdt zij zich op deskundige wijze bezig met o.a. het opmaken van koop- en huurovereenkomsten, taxatierapporten en nieuwbouw. Ellen houdt van orde op zaken stellen, zij is dan ook al jaren de spil van ons kantoor.
Ellen Wiggerman
Ellen Wiggerman
Makelaar K-RMT
Ellen is een gevoelsmens, voelt het goed dan zal ze er 100% voor gaan, voelt het niet goed, grote kans dat ze er dan niet mee begint. Verder staat ze positief in het leven en is ze spontaan, behulpzaam, sportief en liefdevol.

Sinds haar 21e levensjaar is Ellen werkzaam in de commerciële sector en de laatste jaren binnen de makelaardij. Om mensen kennis te laten maken met misschien wel hun nieuwe woning vindt ze elke dag weer een uitdaging en iets moois om te doen.

In haar vrije tijd staat ze graag op de tennisbaan of maakt ze het bos onveilig op de mountainbike.

Ze helpt u graag bij de verkoop van uw woning en zal dit avontuur met een goed plan van aanpak en de nodige energie samen met u willen aangaan.