Mijn favorieten

Vastgoedbeleggingen

Van Pas Makelaars zoekt voor meerdere vastgoedbeleggers constant naar nieuwe beleggingskansen. Heeft of weet u beleggingspanden welke te koop zijn of komen dan vernemen wij dat graag. Wij bieden deze objecten dan graag aan bij een van onze relaties. Indien zij tot aankoop overgaan vergoeden zij onze commissie. Wanneer zij niet tot aankoop overgaan kunnen wij wellicht namens u op zoek gaan naar een geschikte koper. Wij zijn u dan graag van dienst. Vanzelfsprekend zullen wij u dan eerst uitgebreid informeren naar de kosten welke wij in rekening brengen. Bij ons zal u geen verrassingen tegen komen.

Bij Van Pas Makelaars kunt u terecht voor grote maar zeker ook voor kleine beleggingen. Denkt u hierbij aan een verhuurde garagebox, een kleine verhuurde winkel of een groot kantoorpand danwel een supermarkt.

Indien u nog geen vastgoed als belegging heeft, vertellen wij u graag de voor- maar ook de nadelen. Bij ons krijgt u niet alleen de positieve kanten te horen maar ook de negatieve.

Neemt u gerust contact met ons op om onder het genot van een kop koffie het een en ander door te spreken. Wij staan u graag te woord. Belt u ons kantoor voor meer informatie: 030-6921707