Mijn favorieten

Nieuwbouwprojecten

De Monarch - Austerlitz (17 woningen)

                   

In De Monarch woon je op een unieke en rustige plek tegen de bosrand van Austerlitz. De woningen in De Monarch zijn voor iedereen: een gezin met kinderen, een jong stel of een stel waarvan de kinderen al uit huis zijn. Kinderen kunnen onbezorgd buitenspelen, je kunt een heerlijke boswandeling maken en je kunt genieten van de mooie, rustige omgeving. De Monarch: een plek waar iedereen zich thuisvoelt.

Het totale plan telt 17 royale woningen met een oppervlakte van circa 160 m². De woningen passen bij elkaar, maar zijn toch nét iets anders. Dit zorgt voor een fijne, dorpse sfeer. Je hebt keuze uit verschillende typen tweekappers en een vrijstaande woning. De tuinen grenzen aan de bosrand, waardoor je geen directe achterburen hebt. Niet midden in de wijk en heel privé.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.welkomindemonarch.nl Kroosthof - Zeist (5 woningen)

Op een mooi en ruim perceel met veel privacy, gelegen achter de Kroostweg-Noord in Zeist, zijn wij bezig met de ontwikkeling van 5 woningen. De ontsluiting vindt plaats via de rustige Kroostweg-Noord.
De 5 woningen worden in een toekomstig hof verdeeld over het terrein en bestaan uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Het parkeren kan op eigen terrein, en voor bezoek worden ook parkeerplaatsen aangebracht. Kavels variëren van ca. 360 m² tot ca. 680 m². 


Hudighuis - Driebergen (7 woningen)

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug – en toch op fietsafstand van het centrum van Driebergen – staat het voormalige kindertehuis ‘Hudighuis’ op een prachtig terrein van liefst 2 hectaren groot. Het voormalige Hudighuis was een vakantiekoloniehuis voor zieke, zwakke kinderen. De laatste bewoners van het pand waren de 24 cliënten van Bartiméus.
De bedoeling is om het hoofdgebouw samen met de nieuwe bewoners te verbouwen tot circa zes unieke woningen. Vijf van deze woningen worden gemiddeld 250 m² groot en krijgen elk een privéachtertuin van circa 25 meter diep. Ook aan de voorzijde worden privétuinen gecreëerd. Ook de aanwezige dienstwoning zal voor bewoning beschikbaar komen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.hudighuis.nl